Haftalık yorumlar21-27 Ekim haftası astroloji gündemi; yılın en zor günü!

Ekim 20, 20240
ay burcumuz

21 Ekim’de haftaya ay ikizler enerjisi ile başlıyoruz. Üstelikte retro Jüpiter ile kavuşumda. Sohbetin iletişimin ve hatta dedikodunun seviyesini yükselteceği bir hafta olabilir. Terazi, kova ve ikizler burçları haftanın dikkat çekenleri arasında…

Aynı zamanda Güneş ve Satürn arasındaki aversion açı baskı duygusunu artırabilir. Sorumlulukların ağır geldiği, işlerin yetişmeyeceğine dair bir enerji içine girebiliriz. Sorunlar, engeller, sınırlamalar, engellemeler ve gecikmeler gündeme gelebilir. Diğer taraftan hırsı ve kişinin öz değerini kanıtlama arzusunu teşvik eden güvensizlik duyguları da artabilir. Baba, yöneticililer, otorite figürleri ile ilgili gündemler oluşabilir.

22 Ekim gece yarısını geçince ay yengeç burcuna geçecek. Ay yengeç seyri boyunca daha çok evimizle ilgilenmek isteyebilir, ailemiz ve ebeveynlerimize odaklanabiliriz. Duygusal aynı zamanda bir o kadar da sezgisel iki gün bizi bekliyor. Aynı zamanda birkaç gündür etkilerini hissetmeye başladığımız Güneş Plüton karesi de salı günü netleşeceği için o malum tabiri kullanma zamanı geldi. Yılın en zor günü 😊 aslında bazen neye göre kime göre demek istiyorum ama bazı tabirler durumu güzel anlattığı içinde kullanmadan geçemiyorum. Benliğin ortaya konmasını güçleştiren bir gök yüzü pozisyonu olduğu için özellikle öfke nöbetleri, şiddet içeren durumlar, patlamalar, kavga ve yaralanmaları yaratacak ortamlardan uzak durmakta fayda var. Beraberinde yoğun cinsel çekim, rekabet ve odaklanma gücü de getireceği için bu enerjinin olumlu kullanımı kazanımlar da getirebilir. Mucizevi güzelliği paylaşmak için neler mümkün?

Merkür Satürn üçgeni de hafta başında etkili bir enerji yaratacağı için son derece rasyonel ve mantıksal düşünme eğilimi içinde olabiliriz. Konsantrasyon ve odaklanma gücümüz yükselebilir. Önemli işlerimize eğilebilir, sağlam bağlantılar kurabiliriz.

23 Ekim de benzer bir enerji takip edebilir. Özellikle ay öğlen saatlerinde yaklaşan Mars Plüton karşıtlığına eşlik edecek. Bizi inciten durumları nasıl ifade ettiğimiz önem kazanıyor. Duygusal hassas gözü yaşlı bir o kadar da empati ve yardımlaşma fikrine açık bir gün.

24 Ekim sabah saatlerinde ay aslan burcuna geçiyor. Duygu enerjisi yerini keyfe, espri ve eğlenceye bırakacak. Acıysa acı kara mizah günleri başlıyor. Çocuklarımızla ilgilenebilir, sanatsal faaliyetlere dahil olabilir. Ücretsiz müzelerde özçekimler serisi ile bir başkasını rahatsız edebiliriz! 😊 Sizden ricam şu fotoğraf işine bir denge getirmeniz. Toplumda nezaket kurallarının yeterinde dikkate alınmaması beni üzüyor. Müzik sanat ve yaratıcılık gerektiren işler için verimli iki gün. Ayın yöneticisinin de özellikle akrepte olduğu bu günlerde karanlık yanlarımızla sanat yoluyla yüzleşebiliriz.

25 Ekim Mars Uranüs sesktili ve ay Uranüs karesi ile bireyselleşmek isteyebilir, kendi yolumuzu çizmek konusunda bağımsız kararlar alabiliriz. Düzen adı altında baskı bir miktar rahatsızlık verebilir.  Teknoloji konularıyla ve yeniliklerle ilgilenebilir, sorun çözme becerimizi geliştirebiliriz.

26 Ekim akşam üzeri ay başak burcuna geçiyor. Haftayı dağıttığımız her şeyi toparlama motivasyonu ile bitiriyoruz. Analitik, akılcı ve mantıklı yaklaşımlar sergileme potansiyelimiz pek tabi daha yüksek. Sonbaharın arındırıcı etkisi vücudumuz ve bağırsaklarımıza da yansıyabilir. Haftanın genelinde plutonik etkiler yoğun olduğu için koç dolunayının dönüş ve yansımaları fark edilir düzeyde olabilir. Bu hafta özellikle koç, yengeç, terazi ve oğlak burçları özellikle 20-30 derece arasında yerleşimi olanlar kendisini gergin ortamlardan izole etmelerini tavsiye ederim.

 

Sevgiyle…

Astroloji, Mitoloji ve Numeroloji, Ezoterizm

KAPSAMLI TAROT EĞİTİMİ İÇİN BAŞVUR

Sınıfla ilgili detaylar mailinize gelecektir!

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade