Haftalık yorumlar14-20 Ekim haftası astroloji gündemi; Önemli geçişler

Ekim 12, 20240
astroloji yorumları

14 Ekim de haftaya Merkür akrep burcuna geçişi ile başlıyoruz. 3 Kasım’a kadar yolculuğunu burada sürdürecek.

Merkür akrep burcunda Aklı tutuşturmak!

Akrep burcu tutkuyu, hırslı, gizemi, bir öfkeyi ifade etiği için aklımızdan geçirdiğimiz pek çok konuda şüpheci olabiliriz. Zihinsel odağımız toplumun görmekten kaçındığı, ötelediği ve küçümsediği konulara kayabilir. Gizemli konulara ilgimiz artabilir, ölüm ve ölüm ötesi konuları araştırabilir, psikolojiye ilgi duyabilir, cinayet romanları okuyabiliriz. Tabuların üzerine gidebilir, korkmadan araştırarak, konuşabiliriz.

Bu süreçte olaylar karşısında gereksiz kuruntular yapmaya meyilli olabilir, sezgilerimiz arttığı kadar, kuruntularımızı sezgilerimiz sanabiliriz! Sağduyulu ve mantıklı düşünmeden konuşmamak anlamlı olabilir.

Aynı zamanda hafta başında etkisini yoğun hissettiğimiz Güneş Jüpiter üçgeni netleşecek. Olabildiğince iyimser ve beraberinde olduğumuzdan daha iyi hissetme gibi bir enerji hâkim olabilir. Aslında bir nevi dev aynalarına ihtiyacımız olabiliriz. Bu noktada bu duygu durumu ile bir başkasını küçümseyen insanlarla muhatap olabiliriz. Ahlaki veya dini meselelere dair konuşmalar, medyanın zehir zemberek başlıkları dikkat çekebilir. Seyahat etme veya eğitim yoluyla yeni bilgilere ulaşma isteğiniz artabilir. Aslında mini bir gezi iyi gelebilir.

Akademik çalışmalar için uygun bir zaman dilimi… Zira beraberinde Güneş Mars karesi netleşeceği için oldukça hararetli ve hızlı olabilirsiniz. Güç ve hayatta kalma dürtüsü yüksek olacağı için pek tabi ki sizi mücadeleye sürükleyecek ortamlarda dikkatli olmalısınız.

Özel yaşamlarda hem iyimser hem saldırgan enerjiler görüşebilir. Diğer taraftan kaza ve yaralanmalara karşı dikkatli olmalısınız.

15 Ekim de gece yarısına doğru ay koç burcuna geçiyor. Hızlı aceleci ve heyecanlıyız. Aynı zamanda Venüs Uranüs karşıtlığı netleşiyor. Yoğun sosyal heyecan ve çekim yeni aşk beklentisi olanlar için iyi olabilir. Sıra dışı seçimler yapmaya eğilimli olabiliriz. Hani o olmayacak aşklar… Beraberinde sabrımızın da çok olmadığını düşünürsek yoğun çekim, cinsellik ve arkası düşünülmeden atılan adımlar söz konusu olabilir. Kazanımlarınızı dürtüsel harcamaya meyilli olabilirsiniz.

16 Ekim Venüs Neptün üçgeni netleşiyor. Arka arkaya gelen bu enerji bir kısım için önceki günün çekimine romantizm ekleyebilir. Rüyalar hayaller, romantizm ön planda olabilir. Aynı zamanda estetik kaygılarınız artabilir, estetik operasyonlar tavsiye etmem ama eğilimin olabileceğini düşünüyorum. Sanatsal işlerde yoğun yaratıcılık, yazma, çizme kabiliyetleri açığa çıkabilir.

17 Ekim 23.00 sularında ay boğa burcuna geçiyor. Yatmak, bir miktar tembellik yapmak hakkınız! İştahta artış söz konusu olabilir. Malum venüs hala akrep burcunda! Venüs ve Plüton arasındaki sekstil açı küçük şanslı fırsatları açığa çıkarabilir. Yine de bu fırsatı görüp, kapınızda daha fazla bekleyeceğini umuyorsanız yanılırsınız. Bazen olanı sizin değerlendirmeniz gerekir. Bu yıl evlilik gündeme gelir dedim diye partnerini sabır sınavına tutanlar tanıyorum. Siz siz olun kimseyi zorlamayın 😊

Merkür Jüpiter arasındaki minör açı ile zihinsel olarak sınırları zorlama eğilimi gösterebilirsiniz. Okumak, seyahat etmek, mahkeme ile ilgili konular ve yazışmalar gündeme gelebilir.

17 Ekim de koç burcunun 24 derecesinde chironyen bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay neredeyse ay tutulması dünyanın gölgesi ayın ışığı sınırında! Yer alıyor. Koç burcu girişimler yapmak, liderlik etmek, bireysel adımlar atmak, cesaret gerektiren işlerde başarı getirebilir. Diğer yandan sert açıları ile beraber bu dolunay öfke, kızgınlık ve ani patlamaların da habercisi. Dolunayı ve sizi nasıl etkilediğini öğrenmek isterseniz buraya tıklayarak youtube hesabımı ziyaret edebilirsiniz.

Venüs yay burcunda;

18 Ekim venüs yay burcuna geçiyor. Dolayısıyla ilgimiz de okumaya öğrenmeye ve bilgiye odaklanacak, yüksek öğrenim, yabancı dil, astroloji ve hukuki konularla ilgilenebilir, hayata, ilişkilere bakış açımız pozitif yöne seyredebilir. Malum yay teması karanlık bir geceden serçe seslerine eşlik ederek uyanmayı ifade eder. Reşat Nuri’nin de dediği gibi “Ayın on beşi karanlıksa, on beşi aydınlıktır” Diğer taraftan yaya özgü pragmatizm içinde de kaybolabiliriz, kendi doğrularımız içinde kaybolabilir aksini hiçbir durumda kabul etmeyebiliriz! Farklı kültürler, dini oluşumlar, üniversiteler, ülkemiz açısından hizmet ve sağlık sektörü, hayvan hakları özellikle ay sonunda yoğun gündemimiz. Sağlık açısından özellikle karaciğeri yormayacak bir beslenme düzeni oluşturmakta fayda var!

9 Ekim gece yarısına doğru ay ikizler burcuna geçiyor. Merakın arttığı ikili ilişkilerde sohbet odaklı olduğumuz bir hafta sonu bizi bekliyor. Okumak veya minik yürüyüşler yapmak iyi gelebilir. Diğer taraftan güneş Uranüs arasındaki minör açı ile beklenmedik olayların içine çekilebilirsiniz. Vücudunuz elektriklenebilir.

20 Ekim de Güneş Neptün arasındaki minör açı ile de birlikte hafta sonununuz daha içsel ve travmatik sorgulamaların aydınlanmaları ile doldurabiliriz. Yaratıcı işler için oldukça güzel bir pazar…

Mutlu haftalar

Astroloji, Mitoloji ve Numeroloji, Ezoterizm

KAPSAMLI TAROT EĞİTİMİ İÇİN BAŞVUR

Sınıfla ilgili detaylar mailinize gelecektir!

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade