Haftalık yorumlar30 Eylül- 6 Ekim haftası astroloji gündemi; Hakkını alma zamanı!

Eylül 29, 20240
terazi burcunda güneş tutulması

Haftaya ay başak burcunda başlıyoruz. Bu haftanın en şanslı burçları toprak grupları boğa, başak ve oğlaklar fırsatlar yakalayabilirler. Hatanın ilk iki günü boyunca düzenleme ve toparlama gerektiren konularla ilgilenebilir, ev ve iş yerlerinizde sorunları çözebilirsiniz.

30 Eylül de Mars ile Satürn arasındaki üçgen açı netleşiyor. Bu iki sert gezegen su grubunda hareket ederken duygusal dayanıklılığın arttığını fark edebilirsiniz. Kızgınlıkları bastırma ve yoğun duyguları tolere etme fırsatı bulabilirsiniz. Özellikle ailevi konularda sabrınız sınansa da hassasiyetler kazanabilir.

1 Ekim de Güneş ve Merkür terazi burcunda kavuşumu netleşecek. Zihinler çok yoğun, odaklanmak bir o kadar zor olabilir. Bir düşünce ve fikrin peşine takılabiliriz. 4 ekimde netleşecek Venüs Satürn üçgenin etkileriyle birlikte tutkularının peşinde ancak daha sağlamcı, her adımı düşünülmüş adımlar atabilirsiniz. Kaynakların elde edilmesi ve birikimi konusunda hassas olduğunuz bir hafta! Özellikle kazan kazandır prensibi ile iş yapanlar, finans sektörü, borsa gibi konularda sağlamcı olabilirsiniz.

Bu hafta toksikte olsa bırakamadığınız, uzaklaşamadığınız ilişkilere daha sıkı sarılmak için bahaneler üretebiliriz. Maddiyat, tutku, yaşanmışlıklar sizi ait olmadığınız bir yerde tutuyor olabilir. Huzurun önünde duran tek engel sizin seçimleriniz olabilir mi? Ya her şey sizin düşündüğünüzden daha kolay ve neşeli olsaydı?

Terazi burcunda güneş tutulması!

2 Ekim gece yarısından sonra ay terazi burcuna geçiyor ve 2024 yılının son tutulmasının alanına giriyoruz! Ay balzamik fazda… Dünyanın adil bir yer olup olmadığını her zamankinden fazla sorgulayabilirsiniz.

2 Ekim’de saatler 21: 49’u gösterirken Terazi burcunun 10 derecesinde merküryen bir güneş tutulması gerçekleşiyor. Bu tutulma bu serinin son tutulması değil ancak sona çok yaklaştır. Haritasında öncü burç yerleşimleri olanlar hala atamadıkları adımlar için ısınmaları gerekiyor! Evlilikler, ortaklıklar, ikili ilişkiler, mahkemeler, adalet sistemi, uzlaştırmacılar, moda sektörü, çocuklar, borsa ve kumar, eğlence sektörü güneş tutulmasının ana gündemini oluşturabilir. Bu konuları hem çok konuşacağız hem de bu konuda yeni anlaşma ve haberler duyacağız. Tutulmanın yönetici gezegeni Venüs zararda akrep burcunda olsa da Mars ve Satürn ile su üçgeni yapıyor. Bu açı kalıbını genellikle pozitif yorumlarız. Pek çok kişi için evlilik ve çocuk haberleri, mahkemelerin sona ermesi ve duygusal tatmin sağlayabilir. Yine de kimimiz için bazen olumlu görünen açı bir domino taşının devrilmesiyle zorlukları da kolaylıkla ortaya çıkabilir.

Her durumda güneş tutulması büyük ve güçlü bir enerjiyi açığa çıkarabilir. Sizde Terazi burcunun haritanızda düştüğü alana bakarak o ev konularında iş birliğine açık ve barışçıl olma gayreti içinde olmanız tavsiye edilir.

3 Ekim de tutulmanın güçlü etkileri devam ederken Merkür ve Uranüs arasındaki minör açı söylemleri beklenmedik yere götürebilir. Bir sohbetin başladığı yerden devam edemediğini görmek sizi şaşırtmasın. Teknolojik aksaklıklara açık bir gün!

4 Ekimde akrep burcuna geçen ay 5 ekimi de içine aldığı duygusal, hırslı ve bir o kadar alıngan yanlarımızı açığa çıkarabilir. 6 Ekim de netleşecek Merkür Mars karesi haklıyken haksız duruma düşmenize neden olabilir. Bir durumun karşısında verdiğimiz tepkiler; kızgınlık ve öfke hayatımızda bizi gitmeniz gereken yoldan alıkoyan çeldiricilerdir. Tüm bunların ötesinde bir gerçekliği yaratmanın mümkün olduğu bir dünyadayız öyleyse neler mümkün?

Sevgiyle…

Astroloji, Mitoloji ve Numeroloji, Ezoterizm

KAPSAMLI TAROT EĞİTİMİ İÇİN BAŞVUR

Sınıfla ilgili detaylar mailinize gelecektir!

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade