Haftalık yorumlar19 – 25 Ağustos gökyüzü gündemi; Özgürleştiren dolunay!

Ağustos 18, 20240
haftalık gökyüzü hareketleri, burçlar, ay boşlukta zamanları burç yorumları astroloji haritası doğum haritası analizi
Kova dolunayı

Haftaya dolunayla başlıyoruz. 19 Ağustos’ta Kova burcunun 27 derecesinde uranüsyen bir dolunay gerçekleşiyor. Yazın ortasında aslan mevsiminde Ben’in yerini Biz bilinci alıyor. Kova burcu ufkunu geniş tutabilmenin, bilginin, entelektüelliğin, farklı ve marjinal ifadenin burcudur. Prometheus’tur! Kova dolunayı ile hayata dair yeni hayal ve hedefler belirler, umut çiçekleri açtırabilir. Geleceğe dair hayal ve hedefler koyabiliriz. Yeni ay dikkatimizi arkadaşlarımız, sosyal çevremiz, kendimiz dışında başka insanların varlığına çevirebilir.

Kova burcu bilinçdışından mesaj alır, dolayısıyla bu süreçte yenilenmesi gereken, çürümüş olan tüm konuları reforma götürebilir. Dolunay haritanın 12. Evinde ve Uranüs’e kare gerçekleşiyor. Uranüs kova burcunun modern yöneticisidir.  Elektriği, yeniliği, teknolojiyi temsil eder. Dolunay zihinsel aydınlanmalar, öz değer farkındalıkları, iyileşme ve sağlık alanında yenilikler getirebilir.  Sağlık vakıfları projelerinde rol alabilir, insanlara, çocuklara ve hayvanlara katkı sağlayabilirsiniz. Maddi manevi biz bilincine katkı sağlamak bu süreçte Venüs’ün de yüceliminde 27 dr gerçekleşen dolunay sevgi şefkat ve merhameti hayatımıza dahil edebilir.

İkili ilişkilerde özgürlük teması ana başlığımız olabilir. Zira retro Merkür de dolunaya karşıt güneşle kavuşumda hareket ediyor. Biz olamayanlar ben döngüsünden yalnızlığa doğru çekilebilir! Yükselende koç burcu bireyselleşmeyi, kızgınlıkları, yükselen sesleri, yükselen duyguları, çatışma ve abartılı tepkileri getirebilir.

Dolunaya eşlik eden vesta özveriyle kendimizi bağladığımız konuları ele almamızı gerekli kılabilir.

Güneş ile retro Merkür’ün kavuşumu bir düşünceye yoğunlaşma ve o düşünceden ayrılamamanıza neden olabilir. Hızlı ve çok da mantıklı hesaplar yapmadan konuşabilirsiniz. Dolunaya da eşlik eden Mars Jüpiter kavuşumu Venüs’e kare açı yapıyor. Bu da aşırı hoşgörü ve bazı şeyleri gözümüzde aşırı büyütme haline sokabilir. Bu değişken kare Satürn’e de kare olunca içinde bulunduğumuz toplumun kuralları ve dayatmacı tutumlarıyla muhatap edebilir.

Bir yanımız statükoya meydan okuyor, diğer yanımız o baskılar altında ne yapacağını şaşıyor! Her durumda özellikle Satürn ve Jüpiter’in karesi tekrarı aralık ayında ve 2025 de olacak! Kendi kişisel hedeflerimiz ve inançlarımızla sorumluluklarımız arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabileceğimize işaret ediyor. Birilerini hoş görmek kolay olmayabilir. İçinde doğduğunuz bu toplumla sizin hayat felsefenizin uyuşmaması ne ilk ne de son olacak!

20 Ağustos gece yarısından sonra ay balık burcuna geçiyor ve duygusal ihtiyacımız artıyor. Rüyalarımız bizimle konuşurken, bir yandan da dolunayın verdiği gerginlik ve melankoli içe dönme ihtiyacımızı artırabilir.

21 ağustosta güneş başak burcuna geçiyor. Ve Zodyak’ın emektarları, şifacıları sevgili başaklar mutlu yaşlar. Bu yıl güneş döngünüzde Merkür retro olacak doğru iletişim için yazma kabiliyetinizi açığa çıkarma zamanı! Özellikle eylül ayında doğmuş bir başaksanız Satürn sizin burcunuza kare açı yapıyor. Sorumluluk alma zamanı…

22 Ağustos’ta Güneş Neptün arasında oluşan minör etkileşim; yorgunluk duygusunu artırabilir. Dalgınlık ve dolandırıcılıklara karşı dikkatli olmalısınız. Zira ay da koç burcuna geçiyor. Aceleyle yanlış ödeme yapmak, yanlış bir şeye tıklamak sizi zarara sokabilir.

23 Ağustos’ta Venüs ve Mars’ın karesi netleşiyor. Hafta başından bu yana devam eden mücadele duygusu zirveye taşınabilir.  Tutkulu veya çok duygusal tepkiler verebilirsiniz. Cinsel dürtünün arttığı günlerdeyiz. Yine de Merkür Chiron üçgeni söylemleri yumuşatır, ruha dokunur. Girişim yapma cesareti olanları kazandırabilir.

24 Ağustos’ta ay boğa burcuna geçiyor, hız ve acelecilik yerini sağlamcılığa bırakabilir. Ne oluyor, nereye gidiyorum? Bu benim için güvenli mi? Mottosu hâkim olabilir. Merkür ve mars arasındaki sekstil açı kararlı, pratik ve pragmatik davranışlara götürebilir.

25 Ağustos’ta ay son dördün fazına geçerek dolunay gerginliğini hafta sonuna taşıyabilir. Ne oldu ya bu ara dolunayda geçmedi mi? diyenleri duyar gibiyim!

Anın kalitesi her zaman değişir. Gökyüzü mazeretimiz değil rehberimiz olması dileğiyle…

Farkındalıkla…

Ay boşlukta;
19 Ağustos 2024 21:25:35 ile 20 Ağustos 2024 01:51:20 arasında, 22 Ağustos 2024 00:53:46 ile 22 Ağustos 2024 02:01:23 arasında, 23 Ağustos 2024 15:44:05 ile 24 Ağustos 2024 03:00:04 arasında haftalık astroloji yorumları burçlar burçları neler bekliyor. Yeni ay ve dolunaylar önemli geçişler neler?

Astroloji, Mitoloji ve Numeroloji, Ezoterizm

KAPSAMLI TAROT EĞİTİMİ İÇİN BAŞVUR

Sınıfla ilgili detaylar mailinize gelecektir!

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade