Haftalık yorumlar12 – 18 Ağustos gökyüzü gündemi; Sürprizlerle dolu hafta

Ağustos 11, 20240
ağustos ayı astroloji

12 Ağustos’ta haftaya ay akrep burcunda başlıyoruz. Gökyüzü oldukça agresif ilişkilerde yaralayıcı tavırlardan kaçınmakta fayda var. Zira Mars ve Plüton arasındaki zorlayıcı açı alan savaşlarına dönüşebilir. Kimin söz geçer? kim yönetir? Güç kimde? Sorularının cevabı herkes için “bende” olabilir. İlişkilerde cinsellik, yoğun çekim kazanabilir bu nedenle tüm seçiciliğe rağmen kılıfa uydurduğumuz bahaneler kazanabilir.

13 Ağustos öğlen saatlerinde ay yay burcuna geçiyor. İyimser, neşeli ve keyifli hissedebiliriz. Yine de güneşin yaklaşan açıyla Uranüs’e karesi iyimserde olsak düşünülmeden atılan adımların zarara yol açabileceğini hatırlatıyor. Özgür olma, ipleri koparma, içinde bulunduğunuz durumda yargılara rağmen çılgınca seçimleri getirebilir.

Merkür retro hareketini 14 Ağustos itibariyle aslan burcunda sürdürüyor.

Merkür retro seyrine yine retro Neptün’e minör sarsıcı bir açı yaparak başlayacak! Egonun kırılması, ilişkilerde tutku, korku zincirini aşmamızı sağlayabilir. Merkür 28 ağustosa kadar retrosunu aslan burcunda sürdürecek! Özgüven yerini geri çekilmeye, kimi zaman bastırılmış güçlü duygulara bırakabilir. Görülme isteğini karşılamak zorlaşabilir. Etrafınız tarafından domine edildiğinizi fark etmek rahatsız edebilir. Güç mücadeleleri artabilir. Diğer taraftan müzik, resim, seramik, tiyatro gibi sanat alanlarıyla ilgilenebilir. Güçlü duyguları sanat yoluyla dışa vurabilirsiniz. Sağlık açısından kalp, damar rahatsızlıklarına dikkat çekebilir.

Diğer taraftan Mars Jüpiter kavuşumu özellikle alım satım ticaretle ilgili işlerde çifte kısmetleri artırabilir. Dış ticaret bağlantılı işlerde şanlı girişimler yapılabilir. Venüs karesi, Venüs’ün retro Merkür tarafından yönetilmesi nedeniyle abartılı rekabet getirebilir. İlişkilerde çapkınlık, çok eşlilik, kafa karışıklıkları artabilir.

15 Ağustos güneş Chiron üçgeni cesaret gerektiren konularda adım atma fırsatı sunarken aldatma aldatılmalar açığa çıkabilir. Dolandırılmalara karşı dikkatli olmanızı tavsiye ederim! akşam saatlerinde ay oğlak burcuna geçiyor. Olumlu duygular yerini karamsarlığa bırakabilir.

16 Ağustos’ta netleşecek Mars Satürn karesi diş çürükleri, kırılmalar, diz ve kemik ilişkili yaralanmalar yaratabilir. Özellikle el, koli ayak ve ayak bileklerine dikkat etmelisiniz. Trafikte dikkatli olunması gereken bir süreç. Sorunları çözmek için iyi bir gün olmayacağı için akışta kalmanızı tavsiye ederim. İçinde bulunduğunuz bu durumun size hediyeleri neler?

17 Ağustos’ta Venüs Plüton arasındaki etkileşim libidoyu artırırken, kıskançlık, takıntılar ve manipülasyonu beraberinde getirebilir. Dolunaya doğru ilerleyen ay gerginliğini hissettirebilir. Zira 18 ağustosta netleşecek Merkür Uranüs karesi nedeniyle zihinsel bir gerginlik hissedebilirsiniz. Klasik düzeni yıkma, bağımlılıklardan kurtulma, bakış açınızı daha önce deneyimlediğiniz şeylere çevirmek isteyebilirsiniz. Yine de bu açının bazı bağlantıları koparabileceğini, dürtüsel söylemlere yer açabileceğini hatırlatmalıyım.

Gece yarısından sonra ay kova burcunda olacak pazar günü arkadaşlarla zaman geçirmek için iyi olabilir. Günü sosyal konular, ortak işler konusunda değerlendirebilirsiniz.

 

Mutlu haftalar

Ay boşlukta;
13 Ağustos 2024 12:00:39 ile 13 Ağustos 2024 13:00:23 arasında, 15 Ağustos 2024 19:51:53 ile 15 Ağustos 2024 20:50:57 arasında, 17 Ağustos 2024 23:43:07 ile 18 Ağustos 2024 00:44:23 arasında boşlukta olacak. Bu günlerde önemli işlere başlamayıp dinlenmek ve yarım bırakılan işleri yapmanızı tavsiye ederim.

Astroloji, Mitoloji ve Numeroloji, Ezoterizm

KAPSAMLI TAROT EĞİTİMİ İÇİN BAŞVUR

Sınıfla ilgili detaylar mailinize gelecektir!

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade