Haftalık yorumlar29 Temmuz – 4 Ağustos gökyüzü gündemi; Beklenmedik aşklar ve ayrılıklar!

Temmuz 27, 20240
#Astroloji #Burçlar #AstrolojiDünyası #AstrolojiTablosu #AstrolojiBurçlar #AstrolojiÖzellikleri #AstrolojiAşk #AstrolojiGünlük #AstrolojiGezegenler #AstrolojiDanışmanlık #AstrolojiUzmanı #AstrolojiFalanFilan (Astrolojik yorumlar için kullanılan bir ifade) #AstrolojikHarita #AstrolojiRehberi

29 Temmuz Pazartesi haftaya ay boğa burcunda başlıyoruz. Ayın Uranüs’le kavuşumu sıra dışı davranışları artırabilir.

30 Temmuz’da gece yarısı itibariyle ay ikizler burcunda iletişimin güçlü olduğu zihinsel dağınıklığın belirgin olduğu bir gün! Öğle saatlerinde ay Mars ile kavuşumu gergin enerjileri açığa çıkarabilir. Provokatif söylemlere karşı dikkatli olmakta fayda var. Beraberinde Merkür’ün de başak burcundaki seyri seçimlerimizde işlevsel bir bakış açısının hâkim olacağına işaret ediyor.

Merkür retrosu; sabır ve sahne!

Önümüzdeki hafta başak burcunda retro yapacak olan Merkür yavaşlamış olacağı için dalgınlık, düşüncesizce edilen sözlere alan açabilir. Merkür retrosunu 14 ağustosa kadar başak burcunda sürdürecek ardından aslan burcuna yeniden dönecek. Merkür başak burcunda analitik, akılcı, detaycıdır. Bir başkasının göremediği ayrıntıları görebilir, kusurları yok -var edebilir. 14 ağustosa kadar ilk olarak bu dönemde akılcı yollarla çözmeye çalıştığımız konuları yeniden gözden geçireceğiz. Sonrasında kaçırdığımız tüm detayları görecek, atladığımız tüm boşlukları dolduracağız. Haliyle hayatımızdan işlevsel olmadığına inandığımız şeyleri birer birer çıkaracağız. Muhasebe ve temizlik evresi diyebiliriz.

Hayatımızdan gereksiz yere zamanımızı alan, bizi meşgul eden insanları çıkarabiliriz. Yarım bıraktığımız ve tamamlamamız gereken detaylı işlere sabırla sarılabiliriz. Bunun yanında sağlığınızla ilgilenebilir, sağlıklı yaşam programlarına katılabilirsiniz. Özellikle sindirim sistemi, bağırsaklar dikkat çekebilir. Bu dönemde akademik ve idari yazışmalar ve dönüşlerde gecikmeler olabilir. Sağlıklı bir öz değer duygusu yaratmak, kış hazırlıkları yapmak için güzel bir dönem.

31 Temmuz’da Venüs ve kuzey ay düğümü arasındaki gergin açı beklenmedik buluşma ve tanışmaların olabileceğine işaret ediyor. Para ve ilişkilerde sürpriz durumlar oluşabilir.

1 Ağustos ay yengeç burcuna geçerken Venüs ve Uranüs arasındaki kare açıda etkilerini gösteriyor. Ailemize, evimize odaklanacağımız bu iki günde aceleci para harcama eğilimimiz olabilir. Merkür’ün açısal zorluğu nedeniyle özellikle internet üzerinden yapılan aşıveriş ve işlemlerde dikkatli olunması gerektiğini hatırlatmak isterim. Son yıllarda artan siber dolandırıldık bugünlerde kendini gösterebilir.

Beklenmedik ve hızla gelişen aşklar ve yoğun cinsel çekim haftaya enerjisini yayabilir. Yeni aya hazırlanan gökyüzü alınganlık, içe dönme ve dinlenme ihtiyacını hatırlatabilir.

3 Ağustos ay aslan burcuna geçiyor. Neşe keyif ve esriye açık iki gün deneyimliyoruz. Sanatsal aktiviteler, eğlence mekanları, buluşmalar organize edilebilir. Venüs Uranüs karesi ile beraber ayında aslandaki seyri flörtöz bir enerjiyi açığa çıkarabilir. Yine de hatırlatmalıyım ki ay balzamik fazda egoya takılanlar duvarları aşamayabilir. Gururun size sağlayacağı kazanım ve kayıpları gözden geçirmelisiniz. İkili ilişkilerde ani ayrılıklar olabilir.

Aslan yeniayı

4 Ağustos 12 dr aslan burcunda bir yeni ay gerçekleşecek! Yeni ay haritanın 9 evinde ve chiron ile üçgen açı yapıyor. Yükselende akrep burcunu görüyoruz. Mc 29 dr Venüs yerleşmiş durumda dahası bu venüs Neptün ile karmik bir açı yapıyor. Merkür ise durağan!

Yeni aylar heyecan verici yeni başlangıçların habercisi, bir tohum atma fırsatıdır ancak bur fırsat oluşmadan önce hayatımızda bir belirsizlik, yol yön kaybı içe dönük olma hali içinde oluruz o nedenle yeni ayların öncesinde kendimizle baş başa kalmak, dinlenmek için çok uygun zamanlardır. Toplum önünde parlama arzusu, halka açılma, sahneye çıkma, toplumsal farkındalık yaratma eylemlerini gözlemleyebiliriz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için güzel gelişmeler olabilir. Ülke gündeminde doğum, nüfus oranları, çocuk mülteciler, medya ve sanat haberleri, liderler, politikacılar, eğlence sektörü çokça konuşulabilir. Altın, borsa ve maden gibi para piyasalarında ani düşüş ve yükselmeler olabilir. Genellikle aslan burcunda meydana gelen dolunaylar ve yeni aylar maalesef ülkemiz açısından zorlu enerjileri işaret eder. Özellikle ülke liderleri, yöneticiler, gazetecilik, iletişim, medya ve ulaşım ağları ile ilgili konular gündemimizi belirleyebilir.

Ay boşlukta

29 Temmuz 2024 23:59:13 ile 30 Temmuz 2024 00:27:27 arasında, 1 Ağustos 2024 05:46:05 ile 1 Ağustos 2024 06:18:52 arasında, 3 Ağustos 2024 13:31:08 ile 3 Ağustos 2024 14:09:18 arasında boşlukta olacak. Bu günlerde önemli işlere başlamayıp dinlenmek ve yarım bırakılan işleri yapmanızı tavsiye ederim.

Astroloji, Mitoloji ve Numeroloji, Ezoterizm

KAPSAMLI TAROT EĞİTİMİ İÇİN BAŞVUR

Sınıfla ilgili detaylar mailinize gelecektir!

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade