AyBoğaMakaleDoğum haritasında ay boğa; Sağlamcı

Temmuz 21, 20240
ay boğa

Ay haritamızda ruhumuz, duygularımız, içgüdülerimiz, sezgilerimiz, duygusal tepkilerimiz ve ihtiyaçlarımızı anlatır. Haritamızın en önemli göstergesidir ay bizim derinleşme ihtiyacımızla ilgili muhteşem ipuçları verir. Ay spiritüel seviyemiz ve yüksek bilincimizdir. Aynı zamanda ay karmada bizim bir önceki yaşamımızı anlatır, bu nedenle de dürtüsel olarak çekildiğimiz alanı ifade eder. Diğer taraftan çok önemli bir yere sahip olan anne arketipini, dişil yanımızı yansıtır. Özellikle 0-7 yaş arası annemizle olan ilişkimizi anlatan ay bizim bugün ilişkilerimizi nasıl kuracağımızla ilgili derin ipuçları verir.

Alışkanlıklarımız, hatıralarımız, ilişkilerimizde güvenlik ihtiyacımız, duygusal tepkilerimizdir.

Doğum haritamızda ay boğa burcunda

Ay boğa burcunda dünyaya geldiyseniz sağlam temeller atmanın, konforun, doyumun insanısınız. Ay boğada yücelimdedir. Hayatınızda venüs’ün kuralları geçerlidir. Boğa burcu toprak elementi tarafından yönetildiği için dişil, temkinli, tembel, tensel bir yapıya sahiptir. Özellikle güneş burcunuz ve yükselen burcunuzda destekliyorsa; stabil, inatçı, haz duygusu yüksek, konforuna düşkün olabilirsiniz.

Duygularınızı iletirken önce ortamı koklar, şartlar yeterince uygunsa öyle ifade edersiniz. Sizin için risk rahat edebileceğiniz bir şey değildir. Nereden nereye gideceğinizi bilmek istersiniz. Güven ve istikrar hayatın her alında en önemli konu olabilir.

Söz konusu şey aşksa peki? siz durmak gözlemlemek isteyeceksiniz. Sadece kalbinize değil burnunuza, zevklerinize, gözünüze de hitap edebilen bir partner istersiniz.  Koklamadan sevemez, içinize çekmeden yakınlık duyamazsınız. Bir buluşmada lüksten ziyade damağınıza hitap edecek bir seçim yaparsınız. Elbette bunlar tek başına yeterli değildir, siz ona o da size sağlam bir gelecek sunabilmelisiniz. Bu da bir miktar parayı gerektirebilir. Eğer ciddi bir ilişkiye adım atmak niyetindeyseniz ki sizin için haritanızda değişken vurgular yoksa bu böyledir. Evlilik teklifi öncesi bankada paranız, annenizde altınlarınız, köşeye atılmış birikimleriniz olmalıdır.

Hemen mi? mümkün değil!

İnatçılığınız bazen başınızı ağrıtabilir. Sonuçta iç güdülerinizi ifade eden ayınız sabit bir burçta! Sizinle inatlaşmaya kalkıldığında aynı düzeyde ayak direyebilir, göz göre göre işinizi ve ilişkilerinizi bitirebilirsiniz. İçten içe pişman olsanız da geri dönmezsiniz. Kimi zaman basit bir değişim bile sizin için çok zor olabilir.

Ay aynı zamanda annemizle ilişkimizdir, çocukluğumuz, hatıralarımız, güvenlik ihtiyacımız. Ay boğaların anneleri de genellikte tıpkı kendilerini gibi rahatına düşkündür. Şahane yemekler yapar, elinden yenmeyecek şey yoktur, sizi ve etrafındaki herkesi besler. Aman dur acele etme diyecektir size, hızlı karar verme sakin ol! Size güven vermiştir, sizde hayata aynı güvenle bakarsınız. Geçmişe ve aile bağlarına düşkünsünüz.

Duygusal ihtiyacınız temastır. Dokunamadığınızda kendinizi yalnız hissedersiniz. Sevdiklerinize sarılmak, öpmek önemlidir.

Diğer taraftan ay bizim bir önceki yaşamımızın kendisini ifade eder. Bu nedenle sönmüş güneş olarak nitelendirilir. Ayın bu pozisyonu bir önceki yaşamınızın konfor ve rahatın getirdiği karmaları ifade eder. Venüs burcunuz ölçüsünde hazcı yaklaşımlar sergilemiş, tembellik etmiş veya daha fazla konfor için başınıza iş açtığınızı göster. Bu yaşamda sabit fikirli olmamanız önemlidir. Duyguyu sahiplenici bir eda ile yağamadığınıza, haz ile sevgiyi karıştırmadığınıza emin olmalısınız!

Sevgiler…

 

* Burada yazan bilgiler ayın bir başka gezegenle etkileşimi olmaksızın düşünülmelidir. Ay burcunuz bir başka gezegenle etkileşimde bulunduğunda yorumların değişeceğini belirtmeliyim.

Astroloji, Mitoloji ve Numeroloji, Ezoterizm

KAPSAMLI TAROT EĞİTİMİ İÇİN BAŞVUR

Sınıfla ilgili detaylar mailinize gelecektir!

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade