Haftalık yorumlar24 – 30 Haziran gökyüzü gündemi

Haziran 22, 20240
haftalık astroloji yorumları

24 Haziran ay kova burcuna geçiyor. Oldukça sosyal ve bizim dışımızda insanlara dikkatimiz yönelttiğimiz bir hafta. Ayrıca Mars karesi bu konudaki duyarlığın kızgınlığa varabileceğine işaret ediyor.

26 Haziran ay balık burcuna geçmeden evvel sabaha karşı Algoldeki Uranüs ile kare açılar yapacak. Bu saatler sarsıntılar açısından riskli bir zaman dilimi olabilir.

26 Haziran Venüs ay düğümü karesi netleşiyor. Kadınların gündeme gelmesi söz konusu, finansal konularda dikkatli olmak gerekebilir. Aynı zamanda Merkür Satürn üçgeni de netleşeceği için Rasyonel ve mantıksal düşünme devreye gidebilir. Bir işe olaya konsantrasyon ve odaklanma kolay olabilir. Venüs’le birlikte organizasyonlar için oldukça etkili bir dönem olabilir.

28 Haziran ay koç burcuna geçiyor. Sabırsız, çocuksu ve aceleci tutumlar dikkat çekebilir. Beraberinde Merkür’ün ardından Venüs de Sirius ile kavuşum yapacak. Konfora düşebilir, rahatımızı, estetiği fazlasıyla önemseyebiliriz.

28 Haziran da Merkür Chiron karesi netleşecek. Satürn ile açısı devam ederken yaralayıcı söylemler yerini daha sağlamcı söylemlere bırakabilir. Küslükleri bitirebilirsiniz.

29 Haziran da Venüs Mars sekstili netleşiyor. Sağlıklı tutkular, ilişkilerde pozitif bir süreç söz konusu olabilir. Fiziksel çekiciliğinizin arttığını fark edebilirsiniz. Sanat veya dekorasyon için harcamalar yapabilirsiniz.

30 Haziran’da ay boğa burcuna geçiyor. Gergin ve heyecanlı enerji yerini sabit ve sağlam olma duygularına bırakıyor. Dikkatimizi para ve maddi konulara yönlendirebilir, yatırımlarla ilgilenebiliriz. Yeme içmede iştah artışı ve beraberinde hafta sonu tembelliği duruma hâkim olabilir.

30 Haziran’da aynı zamanda Satürn Uranüs sekstili netleşeceği için (yavaş giden gezegenler etkisini uzun zamandır alıyoruz) Aklın yoğunluğu ve deneysel tutum sergilememize neden olabilir. Radikal veya olağandışı bakış açılarını ortaya koyabilir, bunları destekleyen yatırımlara yönelebiliriz.

Mutlu haftalar

 

Bu hafta ay boşlukta

 

26 Haziran 2024 01:29:30 ile 26 Haziran 2024 09:07:19 arasında, 28 Haziran 2024 11:44:18 ile 28 Haziran 2024 11:51:41 arasında ve 30 Haziran 2024 07:56:15 ile 30 Haziran 2024 15:00:03 arasında boşlukta olacak. Bu günlerde önemli işlere başlamayıp dinlenmek ve yarım bırakılan işleri yapmanızı tavsiye ederim.

Astroloji, Mitoloji ve Numeroloji, Ezoterizm

KAPSAMLI TAROT EĞİTİMİ İÇİN BAŞVUR

Sınıfla ilgili detaylar mailinize gelecektir!

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade